Restaurant deals in Rotterdam

Dankzij de diversiteit aan nationaliteiten, kun je in Rotterdam talloze keukenstijlen ontdekken. Naast een breed aanbod van exotische en traditionele keukens, kun je in de havenstad ook terecht voor de hipste restaurantjes. Of je nu trek hebt in overheerlijke sushi, een Argentijnse steak of een Italiaanse proeverij, Daily Dinner Deals neemt je dagelijks mee op  culinaire ontdekkingstocht!
Mis geen enkele deal door de dagelijkse nieuwsbrief van Rotterdam om geen enkele deal meer te missen.

  • Willekeurig
  • Prijs ▼
  • Prijs ▲
  • Nieuwste
  1. 2 Michelinsterren: gastronomische driegangenlunch van de chef bij restaurant De Kromme Watergang € 54,99 Meer info   Koop nu!
  2. 2 Michelinsterren: gastronomisch 25-gangendiner van de chef, naar keuze incl. overnachting bij De Kromme Watergang € 219,- Meer info   Koop nu!
  3. Twee Michelinsterren: 5-gangendiner van de chef, naar keuze incl. overnachting bij De Kromme Watergang € 114,- Meer info   Koop nu!

Rotterdam, dé belangrijkste havenstad van Nederland. Deze jonge, internationale en verrassende stad aan het water, biedt voor ieder wat wils! Shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Koopgoot en liefhebbers van bijzondere gebouwen kunnen hét symbool van Rotterdam bewonderen: de Euromast. Maar Rotterdam biedt meer, want in de havenstad van Nederland kun je heerlijk dineren. Toch is het als niet-Rotterdammer maar lastig om in dé havenstad van Nederland gezellige, smaakvolle en bovenal betaalbare eettentjes te vinden. Gelukkig biedt Daily Dinner Deals je dagelijks de beste kortingen voor talloze gezellige én chique restaurants in het centrum van Rotterdam. Of je nu op zoek bent naar hip restaurantje in de upcoming wijk Zwaanhals of een sfeervol en gezellig restaurant op het authentieke Westelijk handelsterrein; met Daily Dinner Deals wordt uit eten in Rotterdam betaalbaar!