Veelgestelde vragen

Waarom DailyDinnerDeals?
DailyDinnerDeals wil het voor iedereen inzichtelijk maken welke restaurant deals er zijn. Dan gaat het om coupons, last-minutes en direct reserveren, altijd met korting. We zullen continue de site verbeteren en aanvullen met nieuwe partners. We horen dan ook graag jouw tips en feedback! Klik dan op de site, linksonder in de pagina op het vraagteken. Hier kun je zowel een vraag stellen als een idee opperen.

Van wie komen de aanbiedingen?
De aanbiedingen welke op de site staan zijn van derden partijen. Dus in plaats van dat je naar al die verschillende sites gaat, kun je nu in één keer al het aanbod zien wanneer je uit eten wilt gaan. Klik hier voor meer informatie over de partners van DailyDinnerDeals.

Op welke steden kan ik allemaal zoeken?
Wil je een overzicht van alle steden klik dan in het menu op de ‘meer’ pagina of klik hier voor een overzicht van alle locaties. Net als het aanbod wisselt ook het aantal steden dat aanbiedingen heeft. Staat je stad er niet tussen? Wellicht dat de volgende keer dat je komt kijken, hij er wel bij staat!

Waar kan ik me inschrijven op de nieuwsbrief?
Je kunt je hier inschrijven op de nieuwsbrief. Ontvang je de nieuwsbrief al en wil je je uitschrijven? Klik dan op de link onderaan in de nieuwsbrief.